Молодой украинский исполнитель и автор песен, композитор Макс Барских поделился своими мыслями. Известный артист рассказал, как его изменила война, а также поделился своим решением создать альбом на английском языке.

Соответствующую публикацию Макс Барских разместил в своем профиле в Instagram.

"Хочу поділитися з вами своїми думками. Ця війна принесла великі зміни в моє життя, як і кожного українця: багато горя та страждань. Але водночас вона навчила цінити рідних та близьких, цінити життя і час, не відкладати свої мрії й бажання на завтра. Відчуваючи негативні емоції та постійний стрес, ти нібито забуваєш про існування радості, щастя й любові. Я прийняв рішення створювати майбутнє вже сьогодні, й вести вас за собою. Туди, де можливі найсміливіші мрії", - написал Макс Барских.

Также украинский артист рассказал о том, как он начал работать над альбомом на английском языке. По словам Макса Барских, именно написание новых песен помогало ему выходить из депрессии.

Фото Макса Барских
Фото Макса Барских

"Чим складніші думки та події, тим яскравіше і світліше народжувалась пісня. У цьому випадку музика працює як броня й проєкція бажань. Відчуваю, що саме зараз прийшов час поділитися з вами цими експериментами. І я сподіваюся, що ця музика здатна викликати усмішку на вашому обличчі та подарувати гарний настрій. Я починаю нову сторінку своєї творчості під назвою Mick Sunday @micksundayworld - музика англійською мовою. Це платформа, де я буду ділитися історіями та роздумами з усіма, хто розуміє інтернаціональну мову. Запрошую вас у новий світ моєї музики Mick Sunday @micksundayworld !", - также добавил Макс Барских.

Напомним, что популярный украинский певец Макс Барских высказался об оккупированном Херсоне.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", известный певец Макс Барских показал сбегание людей пешком из Херсона.

Также портал "UAFINANCE" писал, что украинский артист Макс Барских рассказал, как война разбросала всех по миру.