Известный украинский телеведущий, стендап-комик и актер Владимир Остапчук поднял тему конфликтов среди украинцев во время войны. Популярный ведущий рассказал о постоянных ссорах в украинском сообществе и призвал людей не ругаться.

Соответствующую публикацию Владимир Остапчук разместил в своем профиле в Instagram.

"Про український "срач" 🤣 Київський Міжнародний інститут соціології (КМІС) видав у серпні дуже цікаве дослідження. Зараз в українському суспільстві на стадії формування, а після Перемоги 💙💛 остаточно утвориться 4 групи людей: 1. Ті, хто був на фронті. 2. Хто не воював, але лишався в Україні, в тилу. 3. Ті, хто виїхав за кордон на час війни. 4. Хто лишився на окупованих територіях, і не виїхав до часу їхнього звільнення. І всіх цих груп до всіх інших груп будуть претензії. Ще раз У ВСІХ ДО ВСІХ БУДУТЬ ПРЕТЕНЗІЇ", - написал Владимир Остапчук.

По словам украинского ведущего, людей нужно возвращать с другой страны, чтобы вместе отстраивать Украину. Владимир Остапчук рассказал, как важно концентрироваться на победе.

Фото Владимира Остапчука
Фото Владимира Остапчука

"Вкрай небезпечно (за твердженням того ж КМІС) шукати відьом у власній хаті, бо активні, підприємливі люди - наш єдиний і головний шанс економічного дива. Ми зараз всі зконцентровані на Перемозі, це правильно, але чому майже ніхто не задається питанням "А що буде ПІСЛЯ Перемоги?" Яке суспільство ми отримаємо? Українців, що шеймлять, булять і виставляють претензії всім і всюди? Ви таку Україну майбутнього бачите? P.S. Фото зроблене тиждень тому у Венеції. Ukrainian Days в рамках Biennale di Venezia", - также добавил украинский ведущий.

Напомним, что популярный украинский телеведущий Владимир Остапчук рассказал, как не сойти с ума во время войны.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", ведущий Владимир Остапчук показал фото с позиций украинской армии.

Также портал "UAFINANCE" писал, что ведущий и актер Владимир Остапчук поделился ужасными снимками.