Украинский музыкант, автор песен и актер Сергей Бабкин рассказал историю. Популярный артист поделился драматической историей одного парня, который играет в команде известного украинского телепроекта "Лига смеха".

Соответствующую публикацию Сергей Бабкин разместил в своем профиле в Instagram.

"Після чергового концерту в Європі на підтримку України мені прийшло повідомлення від учасника команди "30+""Ліги Сміху" Вані Кухарчука, в якій я був тренером за мирних часів: "Подивись, будь ласка, це відео Володимира Удовенко". Я не знав, хто це, бачив хлопця перший раз, але пісня мене зачепила одразу. Пізніше мені розповіли його драматичну історію. До війни він не мав відношення до музики, працював менеджером у великій компанії. Але 24 лютого його життя, як і в кожного з нас, кардинально змінилося. Перші два тижня війни Володимир зі своєю родиною переховувався у підвалі в Бучі", - написал Сергей Бабкин.

Украинский музыкант вспомнил трагедию в Еленовке, когда оккупанты убили много пленных украинцев.

Фото Сергей Бабкина
Фото Сергей Бабкина

"Після звільнення Київщини він повернувся додому, почав записуватись на студії, продовжував створювати пісні. Тож коли сталась трагедія в Оленівці, де російські окупанти жорстоко вбили полонених азовців, з’явилась "Пташка". Пташка - це позивний парамедикині з батальйону "Азов", яка нещодавно була звільнена з полону. Вона та її героїчні вчинки і стали натхненням для цієї композиції. Володимир запропонував мені заспівати цю пісню, і я без роздумів погодився зробити дует. #Пташка вже на всіх стрімінгових майданчиках! Шукайте посилання у сторіс 💙💛", - также добавил украинский певец.

Напомним, что известный украинский музыкант Сергей Бабкин рассказал о своей легендарной песне.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", популярный певец Сергей Бабкин обратился к военным ВСУ.

Также портал "UAFINANCE" писал, что музыкант и актер Сергей Бабкин рассказал о концертах в военное время.