Украинская актриса и героиня известных телесериалов Ксения Мишина поделилась горячими кадрами. Популярная актриса показала себя в пикантном наряде и подняла тему сексуальности, рассказав о том, что это такое.

Соответствующее видео Ксения Мишина разместила в своем профиле в Instagram.

"Сексуальність… Це енергія. Поєднання енергофізичних високих якостей. Це про вільну безмежну свідомість, вміння керувати собою, любити себе і створювати правильне та спокійне ставлення до життя. Тут немає місця запереченню своєї природи. І надто помилково думати, що сексуальність належить виключно коротким спідницям Та глибина, яка ховається за цим словом, здатна керувати світом, людьми і станами. Навчаюсь :) Ось такі суботні міркування 😆", - написала Ксения Мишина.

Многочисленные пользователи сети не смогли сдержаться и начали оставлять множество разных комментариев под видео украинской актрисы.

"Ну дужжжееее гарна! Сексуальна, розумна, мудра . Ось така дівчина потрібна Максу Тарапата ❤️ Ви були б класна пара😂", "Це фотосесія,ви знімаєтеся для відомого журналу. Виглядаєте стильно,сучасно,молодіжно.❤️🔥🙌", "Часто сексуальність плутають із натяком на статевий акт🤷 хоча це зовсім інші речі👍 дуже імпонує, що відомі люди нашої країни транслюють важливість психологічного здоров'я, занурення в себе, вивчення свого внутрішнього світу таким яким він є, приділяти час та увагу своєму стану❤️ це так жіночно і так сексуально 🙏", - высказались в комментариях люди.

Комментарии на пост Ксении Мишиной в Instagram
Комментарии на пост Ксении Мишиной в Instagram

Комментарии на пост Ксении Мишиной в Instagram
Комментарии на пост Ксении Мишиной в Instagram

Напомним, что известная украинская актриса Ксения Мишина рассказала о ненависти.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", популярная актриса Ксения Мишина обратилась ко всем героям.

Также портал "UAFINANCE" писал, что украинская телезвезда Ксения Мишина подняла тему медитации.