Украинская актриса и героиня популярных телесериалов Ксения Мишина подняла важную тему. Популярная телезвезда решила обсудить окружение и рассказала о настроении среди украинцев, призвав их перестать злиться и начать видеть красивое будущее.

Соответствующую публикацию Ксения Мишина разместила в своем профиле в Instagram.

"Поговоримо про наше оточення? З самого початку війни мене оточували люди, які запевняли в тому, що в Україні нічого хорошого не буде. Ні, звичайно існував маленький відсоток того, що все може обернутися на нашу користь, але загальний флер настроїв був негативним і дуже сумним. Я завжди намагаюся випливати з таких настроїв самостійно, але, погодьтеся, це вкрай складно коли довкола "невіруючі". І в один момент відбулася глибока зачистка мого оточення і я вирішила спілкуватися виключно з позитивно налаштованими людьми, бачити простір переможцем, бачити красиве майбутнє та випромінювати плюси", - написала Ксения Мишина.

Украинская актриса подчеркнула, что можно оценить возможность россиян по их предыдущим опытам. Также Ксения Мишина встала на защиту президента Владимира Зеленского.

Фото Ксении Мишиной
Фото Ксении Мишиной

"І по-друге, я б ввела у законодавство країни статтю на час війни про те, щоб жоден громадянин України не наважувався поширювати негативні чутки про свого президента, особливо в той момент, коли Володимир Олександрович потихеньку переорганізовує світ, а ти сидиш у кафе і жуєш рапани! А взагалі , чим швидше ви будете налаштовані позитивно та вливатимете цю енергію в нашу країну і людей біля керма, тим швидше будете спокійно спати всю ніч і прокидатися кожного понеділка від яскравого сонечка, а не іранського лайна!", - также добавила актриса.

Напомним, что известная украинская актриса Ксения Мишина обратилась ко всем героям.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", популярная актриса Ксения Мишина высказалась об осознании свободы.

Также портал "UAFINANCE" писал, что украинская актриса Ксения Мишина рассказала о российской пропаганде.