Известная украинская артистка, которая выступает в стиле рэпа и хип-хопа, Alyona Alyona подняла актуальную тему. Популярная артистка рассказала о том, сбросила ли она лишний вес, а также о том, как она пытается правильно похудеть.

Соответствующую публикацию Alyona Alyona разместила на своей странице в Instagram.

"ПОСТ ПРО СХУДНЕННЯ А ти щось схудла, ні? Останнім часом, ну кооожен вже запитав мене про це. Так, трохи є. Помітно?) А зараз буде багато тексту про хаос. І про гармонію. Про те, що є. І те, до чого я прагну. Так історично склалося (хз чого так), що я передозник. Або працювати конем, або нічого не робити. Або виглядати на всі 100, або не паритися абсолютно. Або любити всією душею не дивлячись ні на що, або не любити взагалі. Або обмежувати себе в їжі категорично, або жерти все, що хочеться. Такі вони "Близнюки")))", - написала Alyona Alyona.

Артистка рассказала, как она постоянно теряет концентрацию в работе и ругается с окружающими. Но спустя время ей удалось пойти к гармонии и научиться себя слышать.

Фото Alyona Alyona
Фото Alyona Alyona

"Життя підкинуло добрих людей на шляху, які надихнули. Потім людей, які допомогли знаннями. А далі книги, музику, місця і справжню любов. Періодично ставлячи підніжки і випробовуючи, звісно. І забравши великий шмат здоров'я, як компенсацію за попередній хаос. Стабільно худну? Нє. Я просто намагаюсь знайти свій ДЗЕН з їжею. А його можна знайти через любов до себе. А я ще тільки вчуся любити себе по-справжньому. Бо до цього лише прийняла себе. Для себе я "ок" будь-яка. А з їжею прагну гармонії. Я втомилася бути передозником. Напевно старію, а може й мудрішаю... Як ви гадаєте? Ці крутяцькі фото від @yushkovskaphoto 🔥", - также написала артистка.

Напомним, что известная украинская артистка Alyona Alyona представила новый трек.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", рэп-исполнительница Alyona Alyona рассказала о треке с Артемом Пивоваровым.

Также портал "UAFINANCE" писал, что украинская знаменитость Alyona Alyona высказалась о переоценке ценностей.