Украинская исполнительница в стиле хип-хопа и рэпа, автор песен Alyona Alyona рассказала о том, как все переоценили свою жизни во время войны. Популярная артистка рассказала о новой волне трансформации и о том, как она ездила домой спустя 4 месяца.

Соответствующую публикацию Alyona Alyona разместила в своем аккаунте в Instagram.

"Переоцінка цінностей Ми всі в перші тижні війни переоцінили своє життя, відформатували свої будні і змінились назавжди. Якби мені хтось сказав, що ця хвиля трансформації не єдина і не остання, я б напевно не повірила в це. Але те, що я бачу зараз навколо себе, мене вражає. Чому саме зараз? Вже пройшло майже півроку з початку повномасштабного вторгнення. І саме зараз пішла нова хвиля трансформації і переоцінки цінностей. Ми маємо адаптуватися до нової реальності з вірою в перемогу, але з не визначеною датою. Вирішувати, в які школи будуть ходити наші діти чи будуть ходити взагалі. Де проводити час, з ким бути, де брати ресурс для відпочинку та звідки брати сили боротися", - написала Alyona Alyona.

Артистка подчеркнула, что она не была у себя дома практически 4 месяца, из-за чего она очень себя критиковала. Также Alyona Alyona добавила, что она не будет исчезать, и рассказала о своем отдыхе.

Фото Alyona Alyona
Фото Alyona Alyona

"Але їхала я додому спустошена і навіть посмішку віддавати було тяжко, бо постійно хотілося плакати. Я мінімізувала зустрічі, хоча планувала відвідати всіх — близьких, знайомих, колег. Я не збираюсь зникати. Ми ще зустрінемося з усіма, обов'язково. Тому частину днів я провела в тому місці, з яким у мене асоціюється Україна — гори. Декілька днів я в себе вбирала все, що тільки могла: шум води, аромати лісу, красу зливи, велич гір, блиск каменів, смак приготованих вдома страв, добрі слова від людей, посмішки дітей і найтепліші в світі обійми. Я приймаю всі ці зміни в собі, інші вибори, смаки, бажання і прошу вас, приймайте і ви їх в собі. Слухайте та чуйте себе. Ми всі стаємо інакшими. Ми всі віримо в перемогу. Все буде Україна!", - также добавила артистка.

Напомним, что популярная украинская артистка Alyona Alyona обратилась к президенту Владимиру Зеленскому.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", рэп-исполнительница Alyona Alyona рассказала о совместной работе с немецкой певицей.

Также портал "UAFINANCE" писал, что украинская хип-хоп-артистка Alyona Alyona рассказала о совместном треке с певицей Jerry Heil.