Известный украинский исполнитель и автор песен Макс Барских рассказал о разлуке с любимым человеком. Популярный артист рассказал, как тяжело расставаться с любимыми людьми, а также о своей новой песне, которая является одой любви.

Соответствующей публикацией Макс Барских поделился в своем профиле в Instagram.

"Не існує найбільш страшного випробування, аніж розлука з тим, кого любиш. Чим замінити запах коханої людини, рідні обійми, тепло спільного ліжка, жарти та повільні поцілунки? Нічим! Війна піддала болючим випробуванням мільйони українських пар. Коли пишу і думаю про це, у мене пробігають мурахи по тілу. Це дуже боляче! Понад 8 місяців наше кохання проривається через екрани смартфонів. Ми змушені бачити оцифровані портрети наших близьких і це є хоча б найменшою втіхою, немов пити воду з намальованого озера. Коли ми з Любою міркували про спільну пісню, то перш за все визначили для себе саме цю тему для нашого дуету. Я вдячний @ETOLUBOV за тепло і талант, за творчі магію, якою вона щедро наділила пісню", - написал Макс Барских.

По словам украинского артиста, его новая песня – это ода бескрайней любви, которая обязательно выиграет войну и любое расстояние.

Фото Макса Барских
Фото Макса Барских

""Римую" - це ода безкрайньої любові, яка обов’язково подолає відстань та війну. Вірю в це і надсилаю її вам, де б ви не були. Нехай вона зігріває вас та ваше кохання. Весь прибуток з монетизації від переглядів та прослуховувань "Римую" буде перерахований до благодійного фонду DOLI, який заснувала @ETOLUBOV для допомоги постраждалим від війни українським сім’ям. Дивіться повне відео вже на моєму YouTube каналі", - также добавил артист.

Напомним, что популярный украинский исполнитель Макс Барских вспомнил свое детство в Херсоне.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинский артист Макс Барских поделился своими мыслями.

Также портал "UAFINANCE" писал, что известный артист Макс Барских получил критику за русский язык.