Украинская журналистка и телеведущая Маричка Падалко подвела итоги 278-го дня войны в Украине. Известная ведущая рассказала о гибели детского писателя, о ситуации на поле боя, о помощи Украине и о санкциях против россии.

Соответствуюшую публикацию Маричка Падалко обнародовала на своей странице в Instagram.

"✔️Тіло дитячого письменника Володимира Вакуленка ідентифікували серед масових поховань на Харківщині. Він зник в Ізюмі, де мешкав із сином, в перші місяці окупації. За доносом когось з місцевих, його забрали окупанти як надзвичайно патріотичну людину. До затримання він вів щоденник, який закопав у дворі (фото 2). Після звільнення Ізюма, Володимира шукали і до сьогоднішнього дня сподівалися, що він міг бути в полоні, аж поки не прийшли результати дослідження ДНК ✔️На Лиманському, Бахмутському та Авдіївському напрямках російські війська намагаються наступати, а на Куп’янському й Запорізькому, Криворізькому та Херсонському – оборонятися від захисників України - повідомляє генштаб", - написала Маричка Падалко.

Также ведущая предупредила о подготовке россией новой ракетной атаки, о чем предупредил сам президент Украины Владимир Зеленский. Кроме того, Пентагон поддерживает предложение компании Boeing давать Украине высокоточные снаряды.

Фото Марички Падалко
Фото Марички Падалко

"✔️Російського посла у Великій Британії запитали, чи його син бере участь у "спецоперації" - відповідь була передбачувана (відео 4) ✔️Рада ЄС ухвалила рішення про включення обходу введених спільнотою санкцій до списку злочинів ✔️🇨🇿Чехія передала Україні 2 металевих мости, які встановлять на Херсонщині (фото 5) ✔️Медики розповіли, як можна зробити дитині необхідні інгаляції без світла (фото 6 і посилання і сторіз) ✔️У Києві таки вирішили встановити новорічну ялинку коштом мецентів – втричі меншу, ніж зазвичай, і без ілюмінації Переможемо!", - также добавила украинская журналистка.

Напомним, что известная украинская ведущая Маричка Падалко предупредила Александра Лукашенко.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", популярная телеведущая Маричка Падалко рассказала о бунте российских матерей.

Также портал "UAFINANCE" писал, что журналистка и ведущая Маричка Падалко рассказала о том, что пришлось пережить украинцам в оккупации.