Украинский телеведущий и волонтер Сергей Притула рассказал о том, чем он занялся после 24 февраля, то есть, после начала войны в Украине. Популярный ведущий рассказал о большом фонде, который передал украинской армии много помощи.

Соответствующую публикацию Сергей Притула разместил в своем профиле в Instagram.

"Якби ще рік тому мені хтось сказав, що я по волонтерській лінії буду передавати у Військо танки, я б, мабуть, криво посміхнувся. Але після 24.02 все сильно змінилось. І я вже не сам волонтерю, а є великий фонд. І після байрактарів, супутника, контрактування великої партії бронетранспортерів, ремонт та відновлення трофейної техніки вже не виглядає чимось надзвичайним. Один з пазлів мозаїки. За яким, щоправда, стоять багато подвигів. Подвигів тих, хто, власне, "затрофеїв" той танк, бтр чи бмп. І подвигів тих, хто це ремонтує і повертає на передову! Я колись присвячу окремий допис всім тим чоловікам у засмальцьованих робах, з порепаними руками, обпеченими автогеном, які невтомно "крутять гайки" і робота яких, зазвичай, не має такого розголосу на який заслуговує", - написал Сергей Притула.

Также украинский ведущий решил похвастаться новыми успехами, которые появились в последнее время. Сергей Притула рассказал о том, как украинская армия отобрала у россиян ряд военной техники.

Фото Сергея Притулы
Фото Сергея Притулы

"Станом на зараз в ремонті Ураган і танк для Да Вінчі, танк для 54 ОМБр і БМП-1 для 15 ОГШБ 128 ОГШБр. Вся ця техніка ремонтується завдяки нашим донорам, як фізичним особам так і бізнесам, які, подекуди, беруть на себе витрати по якійсь конкретно взятій одиниці броні. За що ми усім безмежно вдячні!!! Тому, якщо маєте бажання і можливість долучитись до процесу перетворення російської техніки у техніку, яка воює з росією, то посилання для донатів у шапці профілю! Працюємо, панове!!!", - также указал украинский ведущий.

Напомним, что известный украинский телеведущий Сергей Притула рассказал о новом сборе средств.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинский ведущий Сергей Притула показал мощное вооружение ВСУ.

Также портал "UAFINANCE" писал, что телеведущий Сергей Притула рассказал о волонтерстве.