Известный в Украине ведущий и блогер Никита Добрынин поднял самую актуальную для украинцев тему. Популярный телеведущий рассказал о том, как российские войска продолжают бомбить украинскую энергетику, и что важно делать при экономии света.

Соответствующую публикацию Никита Добрынин разместил в своем профиле в Instagram.

"З кожним днем окупанти все більше і більше гатять по цивільній інфраструктурі, а саме по енергетиці. Росіяни не можуть впоратись з нашими Збройними Силами України, а тому запускають дрони-камікадзе і ракети по нашій енергомережі. Вони хочуть нам влаштувати тяжку і нестерпну зиму, але вони забуваються, що ми незламний народ. Що стосується нашої енергетики, що як дійсно трапиться блекаут? Коротко кажучи, blackout це коли електромережа сильно перевантажена і зазнає аварійного відключення. Тобто, коли відключають усіх, і це може спричинити ажіотаж. Тому, зі свого боку я з сім`єю теж намагаємось економити електроенергію", - написал Никита Добрынин.

Он рассказал о том, как он использует бытовые приборы, в особенности те, которые имеют больше мощности. Поэтому Никита Добрынин рассказал, что он сделал.

Фото Никиты Добрынина
Фото Никиты Добрынина

"Ясно, що коли у тебе малі діти, ти не ведешься на романтику з тік-току: "нема світла, не проблема, можна більше спілкуватися, читати книжки і тд". Тому я встановив генератор, який допомагає приготувати їсти, зігріти дім. Друзі, впевнений що ви також з розумом підходите до використання електроенергії вдома. Хоча прасування вночі, така собі їдея🙃 А як ви заощаджуєте електроенергію вдома? Поділіться своїми думками в коментарях, мені цікаво дізнатися про ваш досвід👇", - также написал украинский ведущий.

Напомним, что известный украинский ведущий Никита Добрынин призвал украинцев не осуждать друг друга.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", популярный ведущий Никита Добрынин обратился к жене Даше Квитковой.

Также портал "UAFINANCE" писал, что ведущий и блогер Никита Добрынин высказался об агрессивных людях.