Украинский теле- и радиоведущий, новый ведущий программы "ЖВЛ" Никита Добрынин обратился к публике. Популярный ведущий рассказал о том, как важно осторожно высказываться в адрес других людей, и призвал украинцев не осуждать друг друга.

Соответствующую публикацию Никита Добрынин разместил в своем профиле в Instagram.

"Аби краще зрозуміти людину, уявіть себе на її місці, – так говорить одна із порад психолога Карнегі. Важко висловити думку і тим самим не зачепити і не образити співрозмовника. Тут важливо навчитися говорити про власні почуття, але не давати оцінку іншим людям. Мами із дітьми виїхали за кордон, щоб вберегтися від постійного стресу та загрози. Їх чоловіки, батьки залишилися тут, аби працювати, відправляти гроші своїй сім`ї та одночасно підтримувати армію. Чи важко їм? Звісно. Розлука і сотні кілометрів дороги, неможливість побачитися і щоденні переживання за життя близьких", - написал Никита Добрынин.

Также украинский ведущий рассказал о том, почему его семья решила уехать, а также высказался о тех, кто предпочел остаться в Украине. Никита Добрынин призвал украинцев уважать выбор друг друга.

Фото Никиты Добрынина
Фото Никиты Добрынина

"Ті, хто залишилися, також праві, бо у них є на то причини! Бізнес, колеги, родичі, друзі, робота, чоловіки та сини у небезпеці – все це важливо для тих, хто залишився і намагається жити, як раніше. Давайте поважати вибір кожного. Сьогодні засуджуєте ви, завтра вас. Усе повертається, аби навчити людяності💫🙏 Чи помітили ви, що останнім часом стикаєтеся із засудженням? Або, навпаки, із розумінням та співчуттям? Як реагуєте на негативні коментарі?", - также написал телеведущий.

Напомним, что популярный украинский ведущий Никита Добрынин нежно обратился к своей жене Даше Квитковой.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинский телеведущий Никита Добрынин рассказал об агрессивных людях.

Также портал "UAFINANCE" писал, что известный ведущий Никита Добрынин рассказал о своих ценностях.