Украинская телеведущая Маричка Падалко рассказала о том, какие события произошли на 284-й день войны. Популярная журналистка описала ситуацию на передовой, а также рассказала об отключениях света, о российской пропаганде и других вещах.

Соответствующую публикацию Маричка Падалко разместила на своей странице в Instagram.

"✔️ Наші воїни б’ються за визволення Сватового та Кремінної на Луганщині ✔️Українські бійці показали, як тримають селище Опитне під Бамутом, яке росіяни вже "брали" щонайменше чотири рази (відео 1). Сам Бахмут теж тримається (відео 2) ✔️Емоції ЗСУ після збиття ворожого літака (відео 3) ✔️Сили оборони України похвалилися завершенням етапу тренувань поблизу ділянки кордону із білорусю (відео 4) ✔️Сумщина хоч і давно звільнена від окупанта, але досі оговтується від наслідків перебування цих "людей"(відео 5). Приблизний рівень окупантів можна уявити, якщо подивитися відео 6. Їдуть до нас, як то кажуть, "лучшіє". І навіть не здогадуються, що в людей вдома можуть бути камери (відео 7)", - написала Маричка Падалко.

Ведущая рассказала об отключениях электроэнергии, о пропаганде в россии, а также о Гааге.

Фото Марички Падалко
Фото Марички Падалко

"✔️Київ, Київщина, Дніпропетровщина, Донеччина та Одещина завтра повертаються до планових відключень електроенергії ✔️Росіяни самі втомилися від власних фейків. Останніми місяцями популярною дезінформацією була байка про "запаяний український танк" (відео 8) ✔️Чи то Гаага так лякає, чи щось інше, але тепер пропагандистка Симонян розповідає, що ніколи в житті не буде Москва бомбити Київ, то там її "святиня" (відео 9) Переможемо!", - также добавила ведущая.

Напомним, что известная телеведущая Маричка Падалко рассказала о героизме украинских детей.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская ведущая Маричка Падалко рассказала о судьбе лукашенко.

Также портал "UAFINANCE" писал, что ведущая и журналистка Маричка Падалко рассказала о бунте среди российских матерей.