Украинская журналистка и ведущая новостей Маричка Падалко рассказала о событиях 307-го дня войны. Популярная телеведущая рассказала об обстреле Херсона, о взрывах на аэродроме в Энгельсе, а также о других событиях, которые произошли в этот день.

Соответствующей публикацией Маричка Падалко поделилась на своей странице в Instagram.

"✔️Росіяни ввечері обстріляли пологовий будинок у Херсоні. Сьогодні там народилося двоє немовлят. На щастя, всіх встигли забрати в укриття (фото 1) ✔️Ворог далі проривається до Бахмута та Соледара на Донеччині. Наші натомість мають успіхи у Кремінної на Луганщині. І групу за групою нищать ДРГ, які намагаються заходити на Харківщину. На Запорізькому фронті традиційні артилерійські дуелі ✔️Вибухи на російському аеродромі Енгельс-2 ускладнять країні-агресору Росії завдання ракетних ударів по українських енергетичних об'єктах. Про це повідомляє The New York Times", - написала Маричка Падалко.

Украинская журналистка также напомнила о том, как в Донецке подожгли машину с буквой "Z", оставив там надпись "За Бучу!".

Фото Марички Падалко
Фото Марички Падалко

"✔️У Києві попрощалися з українським військовим Володимиром Єжовим із позивним "Вус", який 22 грудня загинув у боях під Базмутом. Він був є одним із розробників української компʼютерної гри S.T.A.L.K.E.R. У нього залишилася дружина та двоє неповнолітніх синів (фото 3) ✔️Пенсіонерку в рф викинули з громадського транспорту за критику стану справ в російській армії (відео 4) ✔️ На стільки зріс запит на ритуальні послуги в росії, що їх відкрито рекламують для родин загиблих військових (фото 5) ✔️Місто Мінамі-Сома, розташоване в зоні відчуження АЕС Фукусіма каже, що після аварії отримало багато допомоги від українців. Тому 20% прибутку з продажу цього годинника піде на допомогу Україні (фото 6) Переможемо!", - также добавила журналистка.

Напомним, что украинская телеведущая Маричка Падалко высмеяла россиян.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", популярная ведущая Маричка Падалко показала позицию певицы Лаймы Вайкуле.

Также портал "UAFINANCE" писал, что ведущая и журналистка Маричка Падалко рассказала о российской пропаганде.