Известная украинская телеведущая Маричка Падалко рассказала о событиях 286-го дня войны. Журналистка рассказала о ситуации на фронте, о возвращении из плена украинцев, а также о том, как на войну реагирует латвийская певица Лайма Вайкуле.

Соответствующую публикацию Маричка Падалко разместила на своей странице в Instagram.

"✔️🇺🇦Сьогодні вся країна вітає воїнів з Днем ЗСУ! (відео 1) ✔️Вранці президент привітав всіх воїнів зі Слов’янська, і нагородив орденами і медалями на Донбасі (відео 2), а пізніше на Харківщині ✔️З полону повернулися 60 українських воїнів, серед них двоє жінок (відео 3) ✔️Другий день поспіль під атакою тилові російські аеродроми, де базується бойова авіація. Курський аеродром атакував дрон (відео 4-5), а в Брянській області два безпілотники атакували комбінат, на якому зберігається паливо", - написала Маричка Падалко.

По словам ведущей, Украина не комментирует атаку россии, а оккупанты продолжают атаковать Донбасс. Маричка Падалко также упомянула, что россияне снова обстреляли Кривой Рог.

Фото Марички Падалко
Фото Марички Падалко

"✔️У Вільнюсі демонтували стели найбільшого в Литві меморіалу радянським солдатам (фото 7) ✔️Латвійська співачка Лайма Вайкулє чітко пояснила російському телеканалу "Дождь", який втратив ліцензію на мовлення в її країні, як насправді легко бути на стороні правди і як все може бути однозначним (відео 8) ✔️Не всюди зі світлом, не завжди із водою, але з невичерпним оптимізмом - це Київ (відео 9) ✔️Всіх і кожного воїна вітаю із сьогоднішнім Днем ЗСУ. Безмежно дякую за мужність. Чекаємо вдома 💔 (фото ) Переможемо!", - также написала журналистка.

Напомним, что популярная украинская ведущая Маричка Падалко ответила на самый актуальный вопрос.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская телеведущая Маричка Падалко указала на героизм детей.

Также портал "UAFINANCE" писал, что ведущая и журналистка Маричка Падалко высказалась об атаке Польши.