Украинская телеведущая и журналистка Маричка Падалко подвела итоги 287-го дня войны против российской федерации. Популярная ведущая рассказала о ситуации в Бахмуте, об атаке дронами, о новом пакете санкций против рф, а также о заявлении в НАТО.

Соответствующую публикацию Маричка Падалко обнародовала на своей странице в Instagram.

"✔️Бахмут потерпає від вогню окупантів (фото 1- автори - Ліберови). Вранці росіяни вдарили по Кураховому, також на Донеччині - загинуло щонайменше вісім цивільних (відео 2) ✔️Минулої ночі Україну після тривалої паузи знову атакакували іранські безпілотники, запущені росіянами. 14 дронів було збито (фото 3) ✔️Журнал TIME визнав Володимира Зеленського Людиною року, а разом з ним і незламний український дух (фото 4) ✔️"Мальчікі уєхалі" - російська пропаганда взялася за висміювання втікачів від мобілізації (відео 5)", - написала Маричка Падалко.

Ведущая рассказала, как министр рф лавров удивлен туалетами в других странах.

Фото Марички Падалко
Фото Марички Падалко

"✔️Голова Єврокомісії оголосила про дев*ятий пакет санкцій проти рф (відео 8) ✔️Україна має право захищатися від атак росії на свої міста і критичну інфраструктуру - відповіли в НАТО на запитання журналістів про нещодавні удари по стратегічних аеродромах рф. Також НАТО розгладає можливість надання коштів Україні, які раніше використовувалися для підтримки сил афганських військових ✔️Мер Львова Андрій Садовий передав Папі Римському хрест із уламком російської ракети, який дістали з тіла 13-річної дівчинки (фото 9) Переможемо!", - добавила ведущая.

Напомним, что популярная украинская ведущая Маричка Падалко рассказала о российской пропаганде.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", телеведущая Маричка Падалко рассказала об установке елки в Киеве.

Также портал "UAFINANCE" писал, что ведущая и журналистка Маричка Падалко рассказала о бунте среди российских матерей.