Известная украинская певица и ведущая Настя Каменских рассказала, каким был прошлый год для Украины. Популярная артистка рассказала о том, насколько сильными оказались украинские граждане, а также выразила надежду на то, что 2023-й год будет особенным.

Соответствующую публикацию Настя Каменских разместила на своей странице в Instagram.

"2022 став для нас роком втрат, болю і сліз. 2022 став роком повного спустошення, але водночас, ми були вимушені показати свою внутрішню силу так, як ніколи раніше. Навіть в новорічну ніч Україна не знала спокою. І незважаючи на всі ці тортури — зараз весь світ знає про Україну та українців як неймовірно сильну державу. Стійку, сміливу та незламну. Це був рік, де неможливо передбачити, що станеться наступної хвилини, але точно знаєш, що добро та світло переможе темряву", - написала Настя Каменских.

Украинская певица считает, что 2022 год полностью перевернул планы на жизнь украинского народа. По ее словам, этот год станет особенным для всего украинского населения.

Фото Насти Каменских
Фото Насти Каменских

"Рік, який перевернув наші плани на життя догори дригом, але об’єднав мільйони українців однією метою. Рік, де не залишилося місця лицемірству та брехні, а перемогла правда та щирість. Ми з вами пройшли великий шлях та навчилися цінувати кожну секунду життя. І я вірю, що новий 2023 рік стане по-справжньому особливим для України та всіх українців. Нехай він стане роком, який ввійде в історію та закарбується в пам’яті назавжди як рік нашої Перемоги. З Новим роком, любі українці 🇺🇦", - также написала певица.

Напомним, что известная украинская певица Настя Каменских показала милые детские фото.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская исполнительница Настя Каменских рассказала об эмоциональной стабильности.

Также портал "UAFINANCE" писал, что популярная артистка Настя Каменских обратила внимание на силу украинцев.