Известная украинская певица и ведущая Настя Каменских подняла тему эмоциональной стабильности. Популярная артистка рассказала, какие эмоции сегодня испытывают украинцы, а также дала важные рекомендации о том, как пережить тяжелые периоды.

Соответствующую публикацию Настя Каменских разместила на своей странице в Instagram.

"Останнім часом я згадувала у постах про емоційну нестабільність, яка, на мою думку, зараз зустрічається в житті багатьох. Адже сьогодні всі ми знаходимось в різних станах, етапах переживань, по-різному відчуваємо реальність. Так сталося, бо частина міст були деокуповані і вже повернулись до більш-менш звичного життя. А хтось досі в окупації під постійними обстрілами; хтось відчуває провину, що він в безпеці: людям соромно, що вони у безпечному місці, навіть якщо це був вимушений крок задля захисту дітей; хтось пережив найтяжчі періоди воєнних дій, а зараз видихнув з полегшенням і живе так, начебто війна вже у минулому", - написала Настя Каменских.

По словам украинской артистки, когнитивная система человека всегда будет искать подтверждения принятых решений. Настя Каменских дала важные советы каждому украинцу.

Фото Насти Каменских
Фото Насти Каменских

"Головне прислухатись до себе та відпустити ситуацію. Адже сьогодні нас всіх об’єднує страшний біль, ніхто не був готовим до війни на 100%. Тому надзвичайно важливо об’єднатися. Простягнути руку допомоги тим, кому це необхідно і не соромити тих, кому складніше впоратись зі своїми почуттями. Сьогодні у нас з вами є один спільний ворог. І згуртувавшись ми можемо побороти його набагато швидше, з усіх фронтів. Єднаймось, мої любі і Перемога настане швидше, ніж ми можемо собі уявити ! 💛", - также написала певица.

Напомним, что популярная украинская певица Настя Каменских рассказала о силе украинцев во время обстрелов.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", известная артистка Настя Каменских рассказала о том, как все изменились во время войны.

Также портал "UAFINANCE" писал, что украинская артистка Настя Каменских исполнила гимн Украины.