Известная украинская телеведущая Маричка Падалко рассказала о событиях 322-го дня войны в Украине. Популярная ведущая рассказала о ситуации на фронте, поле боя, а также о встрече трех президентов во Львове и других событиях.

Соответствующую публикацию Маричка Падалко разместила на своей странице в Instagram.

"✔️🇺🇦ЗСУ тримають оборону Соледара (фото 1). За нього точаться прямо зараз важкі бої. Ситуація ускладнюють морози і як наслідок випадки обмороження бійців. Сторони несуть великі втрати. Те, що росіяни ані "оточили" місто, ані взяли його "під контроль", заявляє навіть вороже міністерство оборони ✔️Відомий український актор Дмитро Лінартович отримав тяжке поранення під Соледаром (відео 2). Він з перших днів великої війни пішов на фронт. Ранішнє відео з ним поширила Анжеліка Рудницька (відео 3) ✔️Росіяни сьогодні обстріляли пологовий будинок Херсона (відео 4)", - написала Маричка Падалко.

Журналистка рассказала о встрече трех президентов во Львове, а также о заявлении "Укроборонпрома".

Фото Марички Падалко
Фото Марички Падалко

"✔️🇺🇦🇵🇱🇱🇹 Президенти України, Польщі та Литви зустрілися сьогодні у Львові та підписали спільну заяву на підтримку оборони України (відео 5). 🇵🇱Польський президент пообіцяв роту танків "Леопард". Слідом за Польщею схожу заяву про танку поширили у 🇬🇧Великій Британії (фото 6). Про якнайшвидшу підримку України озброєнням заявив сьогодні і генсек НАТО ✔️"Укроборонпром" похвалився, що на базі однієї з країн НАТО розгорнув серійне виробництво 82-мм осколкових мін (фото 7) ✔️На продагандистське російське ТБ намагалася прорватися правда про Степана Бандеру (відео 8) ✔️Діти загиблого в жовтні на Харківщині Євгена Головчака передали ЗСУ 2075 гривень, які наколядували на свята (фото 9) ✔️Маленькі "обігрівачі" на фронті - шкода, що не зігріють ніжки (відео 10) Переможемо!", - также добавила ведущая.

Напомним, что популярная украинская ведущая Маричка Падалко рассказала об обстреле Херсона.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", известная ведущая Маричка Падалко рассказала о том, как оккупанты скрывают преступления.

Также портал "UAFINANCE" писал, что ведущая и журналистка Маричка Падалко высмеяла россиян.