Известная украинская актриса Наталья Денисенко обратилась к публике с важными наставлениями. Популярная телезвезда рассказала о том, что ей помогает справляться с тяжелыми моментами, а также обратилась к своим поклонникам.

Соответствующую публикацию Наталья Денисенко разместила в своем профиле в Instagram.

""у когось була дитина, тепер немає у когось був чоловік , а тепер медалі і в цьому лякає те, що життя триває померлій душі у тілі жити далій" Події останніх днів просто забирають землю з під ніг. Чесно, мені дуже важко це все переносити, тому я і пишу цей допис, нагадати собі і всім вам , що нам треба витягати себе з дна, і допомагати вилізти іншим… кровожерлива росія не зупиниться , тому ми маємо бути сильними, діяти, ! Отже, що допомагає мені : 1. Спілкування (проговорити це все з близькими і незнайомими , зокрема з вами дорогі підписники!)", - написала Наталья Денисенко.

Также украинская актриса добавила, что ее спасает помощь другим людям, а также спорт или монотонные занятия.

Фото Натальи Денисенко
Фото Натальи Денисенко

"Пишіть що вам допомагає🙏🏻що вас тривожить? давайте будемо триматися разом 🙏🏻 треба вірити в краще і діяти на благо нашій краіні. Бо принцип виживання в тому , щоб вистояти!!! Перемога буде за нами, та треба набратися терпіння 🫶🏻 обіймаю всіх !!! Дякую що ви в мене є 🤍", - также добавила актриса.

Напомним, что известная украинская актриса Наталья Денисенко рассказала о разлуке с мужем.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская актриса Наталья Денисенко обратилась к украинской публике.

Также портал "UAFINANCE" писал, что популярная актриса Наталья Денисенко рассказала, как изменила свое отношение к мужу.