Известная украинская актриса Наталья Денисенко высказалась об ударах по украинской территории. Популярная телезвезда рассказала о том, как российские войска бомбят Украину, а также о том, как украинцы выдерживают каждую атаку.

Соответствующую публикацию Наталья Денисенко разместила на своей странице в Instagram.

"Дивитися у вікно на дим від poc. 🚀і не мати страху , бо є розуміння що це кінець сосіі 👌🏻Такий був мій сьогоднішній ранок, бо я проспала повітряну тривогу після вчорашнього важкого дня… Мої ширі співчуття всім хто постраждав від цих ударів по всій Україні 🙏🏻 Але хочу вам нагадати , що скоро наша перемога!!!! Цей місяць буде не легкий , але за 229 днів війни ми, нажаль, звикли до всього, і ці останні конвульсії пуйла і його решимо витримаємо! Боятися нам вже нічого!!!! Прошу всіх триматися, не піддаватися паніці, не тікати куди очі дивляться, а бути в безпечних місцях 🤍", - написала Наталья Денисенко.

Украинская актриса рассказала о том, как она снимала видео на мосту, куда попали вражеские ракеты.

Фото Натальи Денисенко
Фото Натальи Денисенко

"Відео зняли ще влітку , на пішохідному мосту під який сьогодні влучило… Отам десь за моєю спиною тепер воронка…така діра , в яку котяться наші сусіди👌🏻 мою сторінку закривали двічі, тому тепер я знаю як діяти, і відео будуть красиві і незламні, як всі ми, УКРАЇНЦІ!!! і хочу щоб свинособаки, що потопають в багнюці , бачили , яка гарна, вільна, смілива, незламна наша українська душа!!! 🤍🤍🤍🤍🤍🤍Слава Україні!!!! 💛💙", - также добавила украинская актриса.

Напомним, что популярная украинская актриса Наталья Денисенко обратилась к украинской публике.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", известная актриса Наталья Денисенко поделилась своими эмоциями.

Также портал "UAFINANCE" писал, что украинская телезвезда Наталья Денисенко рассказала о своих отношениях с мужем.