Украинская певица и актриса "Женского квартала" Вера Кекелия рассказала о своей новой песне. Популярная артистка поделилась своими мыслями и переживаниями, а также рассказала о переоценке своей жизни.

Соответствующую публикацию Вера Кекелия разместила в своем профиле в Instagram.

"Чи Мала Право Ти Посилання в шапці профілю🫶🏼 __________Друзі, ділюся сьогодні з вами своїми переживаннями і роздумами, починаючи з 24 лютого і по сьогодні. За останній рік кожний з нас не раз ставив собі питання вголос чи подумки щодо власних цінностей, цілей та різноманітних моментів щастя та наскільки доречно це зараз, коли щодня країна потерпає від обстрілів і жахіть. Ця пісня була написана ще на початку повномасштабного вторгнення, коли я при надії з родиною перебувала на Заході України. Природньо, що тобі хочеться розвиватися, помічати прекрасне, сміятися з дрібниць…але…на фоні сліз інших людей, з якими відбувалися та, на жаль, до сих пір відбуваються пекельні жахіття, ти не можеш собі дозволити це…", - написала Вера Кекелия.

Украинская актриса рассказала о том, какие разные мысли бывают у украинцев во время войны.

Фото Веры Кекелии
Фото Веры Кекелии

""Чи мала право ти отак квісти, коли на дворі темрява?" З одного боку серце розривається від останніх новин, а з іншого - усупереч усьому, життя нібито продовжується - народжуються діти, хтось розпочинає бізнес, хтось робить ремонт…але ніхто не знає як правильно бути? І чи можуть тут і зараз існувати якісь правила життя? Зрозумілим є єдине - настав час повної переоцінки свого життя!", - также добавила певица.

Напомним, что популярная артистка Вера Кекелия рассказала о рождении второго ребенка.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская певица Вера Кекелия второй раз стала мамой.

Также портал "UAFINANCE" писал, что певица и актриса Вера Кекелия показала большой живот.