Известная украинская актриса театра и кино Ирма Витовская рассказала о своей натуре. Популярная актриса рассказала о том, любит ли она находиться среди общества, а также о том, как она умеет выходить из зоны комфорта.

Соответствующую публикацию разместили в профиле "novy_se.reals" в Instagram.

"Акторка Ірма Вітовська зізналася, що не є прихильницею медійності Виконавиця однієї з головних ролей у серіалі "Молода" стала відомою багато років тому, переважно завдяки головній ролі в ситкомі "Леся+Рома". За свою акторську кар’єру, яка зараз у самому розпалі, Ірма зіграла багато ролей у серіалах, кіно, виставах. Та зізнається, що надмірна публічність їй не до вподоби: – Я не люблю ту всю мішуру, яка пов’язана з медійним, з тим, що постійно треба бути на людях. Мене це навіть дратує. Я більше люблю процес створення, ніж результат. Репетиції і зйомки – більше, ніж прем’єри. Мені подобається це, я отримую задоволення від процесу. А все, що пов’язано з медійністю, мене, навпаки, напружує. Я закрита людина", - написали в публикации.

Также украинская актриса заявила, что она умеет выходить из зоны комфорта и общаться среди общества.

Фото Ирмы Витовской
Фото Ирмы Витовской

"Ірма говорить, що вміє бути екстравертом та комунікувати в медійному просторі. Та коли вона потребує власного простору, то хотіла б, щоб її менше бачили і впізнавали: – Іноді я думаю, що було б добре мати ще одне обличчя, яке з кишені витягаєш, надягаєш і спокійно ходиш. Чекай прем’єру серіалу "Молода" з Ірмою Вітовською в ефірі Нового каналу навесні 2023 року 💚", - также добавили в публикации.

Напомним, что известная украинская актриса Ирма Витовская обратилась к коллегам, которые не захотели сотрудничать с оккупантами.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", популярная актриса Ирма Витовская дала откровенное интервью.

Также портал "UAFINANCE" писал, что украинская телезвезда Ирма Витовская вспомнила, как бежала от войны.