Украинский кулинарный эксперт, шеф-повар и телеведущий Евгений Клопотенко рассказал о важности блокнотов. Популярный ведущий рассказал о том, как он перестал забывать разные дела, которые он стал записывать в календарь.

Соответствующую публикацию Евгений Клопотенко обнародовал в своем профиле в Instagram.

"Років 6 тому Савченко Лєна змусила мене завести гугл-календар. Я вважаю, що це один з нааайважливіших моментів мого життя. Бо я перестав забувати справи. І перестав думати, що мені робити завтра: просто відкриваю календар і бачу: спочатку це, а потім ось це. Взагалі, змусити творчу людину вести календар справ — це як навчити собаку говорити. Але, я впевнений, що в мене все вийшло. І ще краще, коли ти записуєш все від руки, бо тоді ще й легко все запам’ятовуєш. В мене в календарі план на місяць, а в блокноті — на кожен день. Це структурує думки та підвищує ефективність. Взагалі, це єдине, чого не вистачає нашому суспільству для ефективності", - написал Евгений Клопотенко.

Также украинский повар уточнил, что редко у кого можно увидеть блокноты и какие-то заметки.

Фото Евгения Клопотенко
Фото Евгения Клопотенко

"Я знаю, що після цього посту ніхто у своєму житті нічого не змінить, я б сам не змінив. Тут треба лише тиск і погрози, бо люди не хочуть бути ефективними просто так. Але подумайте про мої слова і потім не кажіть, що я вас не попереджав. Якщо ви кухар, художник, стоматолог, офіціант, психолог, вчитель чи автомеханік, не важливо, яка професія — просто взяли, записали свої справи, почали робити. І не треба довго думати — у вас все записано. Ми дуже недооцінюємо блокноти в нашому житті. Заведіть блокнот і будьте ефективними. Амінь", - также добавил повар.

Напомним, что украинский телеведущий Андрей Бедняков показал видео с путиным.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", ведущий Дмитрий Комаров показал фрагмент авторского проекта.

Также портал "UAFINANCE" писал, что ведущий Григорий Решетник поделился милым фото с женой.