Украинский журналист и ведущий программы "Мир наизнанку" Дмитрий Комаров показал свой авторский проект. Телеведущий показал фрагмент своего проекта к годовщине войны в Украине и рассказал о реализации своей главной мечты.

Соответствующим видео Дмитрий Комаров поделился на своей странице в Instagram.

"На відео - маленький фрагмент з майбутнього фільму. Я свідомо називаю це місце "Центр прийняття рішень", бо саме так наш ворог називає такі місця. І саме вони – головна мета ворога. Це Центр бойового управління. Не скажу де і коли відбувалась зйомка. Все було зроблено з дотриманням заходів безпеки після довгих місяців очікування зустрічі. Я мріяв зробити інтерв'ю з генералом Сирським ще після успішної Київської операції навесні, але він невловимий – завжди у бою", - написал Дмитрий Комаров.

Украинский ведущий рассказал о своей мечте, которую ему удалось реализовать. В частности, Дмитрий Комаров рассказал об интервью с генералом Сырским.

Фото Дмитрия Комарова
Фото Дмитрия Комарова

"Особисто для мене ця зустріч залишила дуже приємні враження - я побачив перед собою не тільки військового, а перш за все людину - скромну, ввічливу, людяну. Вам буде цікаво це побачити. Це не просто інтерв'ю – це історія. України. І світова. 24 лютого 2023 року на каналі 1+1 Україна у моєму документальному проекті "Рік" ви побачите чимало неймовірних людей, без яких історія України розгорталася б інакше. Їхній внесок не просто вагомий – саме від їх ідей, рішень та дій безпосередньо залежить те, як розгорталися та розгортаються події цієї війни", - также добавил украинский ведущий.

Напомним, что известный украинский ведущий Дмитрий Комаров показал фото ракеты в жилом доме на Харьковщине.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", ведущий Дмитрий Комаров рассказал о поездке в Херсон.

Также портал "UAFINANCE" писал, что телеведущий Дмитрий Комаров поделился грустной историей.