Известная украинская певица и ведущая, бывшая главная героиня романтического реалити-шоу "Холостячка" Злата Огневич показала устрашающие снимки. Популярная артистка показала замученных и раненых украинских военных из "Азовстали".

Соответствующие фотографии Злата Огневич опубликовала на своей странице в Instagram.

"‼️ AZOVSTEEL ‼️ 🆘 EXTRACTION PROCEDURE Уважно подивіться в ці очі. Що Ви там бачите? Я таких очей в житті ще не бачила. Так багато болі і відчаю. Але жодної крихти страху. Ні! Люди, які здатні на такі подвиги— страху не мають. А чи мають вони надію? Ні, навіть не так. А чи мають вони ПРАВО надії на порятунок? Герої, які зробили неможливе, щоб відтягти на себе переважаючі сили противника, давши змогу Україні виграти такий дорогоцінний час на війні! Вони мінімум заслуговують на порятунок від цієї самої країни, а максимум— на довічну шану серед майбутніх поколінь", - написала украинская певица.

Украинская артистка Злата Огневич рассказала о том, как сейчас защитники гниют от ран из-за отсутствия условий и медикаментов. Она призвала подписать петицию о процедуре экстракции военных с Мариуполя.

Фото Златы Огневич
Фото Златы Огневич

"І підпишіть петицію ( ‼️ посилання в шапці МОГО профілю ‼️) щодо процедури ЕКСТРАКЦІЇ військового гарнізону і поранених з території заводу "АЗОВСТАЛЬ" на територію третьої країни. За законом цієї процедури вони будуть знаходитись на території 3-ї країни до тих пір, поки не скінчиться війна. Нас мільйони українців в Україні, в світі! А значить, ми можемо разом це зробити. Потрібен Ваш розголос серед усіх знайомих, блогерів, інфлюенсерів, політиків і публічних осіб. А також— офіційні звернення від юридичних осіб до ООН щодо процедури екстракції. Дійте! Я вірю в Вас!", - также добавила артистка.

Напомним, что известная украинская певица Злата Огневич призвала спасти людей из Мариуполя.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", певица Злата Огневич рассказала о благотворительном вечере.

Также портал "UAFINANCE" писал, что популярная артистка Злата Огневич показала ужасные кадры из Бучи.