Ведущая программы "Светская жизнь", а также жена актера Юрия Горбунова Екатерина Осадчая вспомнила первый день начала войны в Украине. Популярная телеведущая рассказала о том, как им пришлось бежать от войны, к которой никто не был готов.

Соответствующую публикацию Екатерина Осадчая обнародовала на своей странице в Instagram.

"24.02 9:22 Три місяці з початку плато масштабного вторгненння Я не знаю чому вирішила зробити фото в магазині, напевно, щоб запам’ятати хронологію подій цього страшного ранку … Ми прокинулися о 4:30 від того, що за нашим парканом спрацювало ППО (вже можу писати, там його більше немає) Напередодні повернулися з прем’єри Великої прогулянки, ми спокійно звично вляглися спати з планами на ранок …як і всі ми… Як і всі з перших вибухів не розуміння дій Складати, валізи, бігти за продуктами чи кудись їхати", - написала украинская телеведущая Екатерина Осадчая.

Ведущая вспомнила, в какой панике они все делали, как они покупали продукты и что делали еще. Екатерина Осадчая вспомнила, как долго они ехали на западную Украину с маленькими детьми.

Фото Екатерины Осадчей
Фото Екатерины Осадчей

"В паніці робили все і купували продукти, що потім привезли до батьків, і збирали валізи з мінімумом речей на всіх, щоб помістилися в багажник, і виїдзажали, спочатку до батьків неподалік, там здавалося безпечніше .. А потім був довгий шлях на захід України з двома маленькими дітьми і візком на колінах, аджевін не помістився в багажник, так і їхали всі 19 годин ..: Ми не були готові до такого підступного вторгнення дурного сусіда І до сих пір не віримо, що все це відбувається з нами…. Як ви запам’ятали 24 лютого? …", - также добавила ведущая.

Напомним, что украинская телеведущая Екатерина Осадчая вспомнила жизнь до войны.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", телеведущая Екатерина Осадчая рассказала о малом бизнесе в условиях войны.

Также портал "UAFINANCE" писал, что известная ведущая Екатерина Осадчая поделилась трогательным снимком.