Известная украинская телеведущая и журналистка, главная ведущая программы "Светская жизнь" Екатерина Осадчая поделилась трогательными историями. Популярная ведущая рассказала о специальном проекте и обратилась к украинцам.

Соответствующую публикацию Екатерина Осадчая разместила в своем аккаунте в Instagram.

"З 24 лютого кожен із нас розпочинає свій день з повідомлення рідним з питанням: "Як ти?" Коли пересвідчуємось, що живі, беремось до роботи та інших справ. Щодня наша команда пошуків читає нові повідомлення від тих, хто втратив зв‘язок із рідними та просить про допомогу в нашому телеграм-каналі або на цій сторінці. Їх тисячі.. Тому, окрім волонтерів, ми залучаємо до пошуків кожного з вас🙏🏻💔 Учора в ефірі загальнонаціонального марафону "Єдині новини" відбулася прем’єра першого епізоду проєкту "Знайти своїх"🫂", - написала украинская ведущая Екатерина Осадчая.

По словам телеведущей, от этих историй сжимается сердце и катятся градом слезы. Также Екатерина Осадчая обратилась к украинцам и попросила их присоединиться к поискам и пересмотреть материал в сети.

Фото Екатерины Осадчей
Фото Екатерины Осадчей

"Ми просимо вас долучитися до наших пошуків, передивитися цей матеріал на Youtube (посилання в історії), поширити його, поділитися з друзями та залишити коментарі 🙏🏻 Це все для того, щоб охопити якомога більше людей, які можуть побачити та допомогти у пошуках. Окремо ми опублікуємо історії героїв цього сюжету, адже їх має бачити світ 🥺 Якщо ви маєте інформацією про місце перебування тих, кого ми шукаємо, повідомте сюди: poshuk.war@gmail.com 📮Тільки разом - ми сильні 🇺🇦💔", - также добавила телеведущая.

Напомним, что популярная украинская телеведущая Екатерина Осадчая вспомнила первый день войны.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская телеведущая Екатерина Осадчая поделилась ужасающим фото.

Также портал "UAFINANCE" писал, что известная ведущая Екатерина Осадчая вспомнила жизнь до войны.