Известная украинская актриса и героиня сериала "Крепостная" Ксения Мишина подняла тему предательства. Популярная телезвезда обратилась к украинцам и акцентировала особое внимание супруге украинского президента и первой леди страны Елене Зеленской.

Соответствующей публикацией Ксения Мишина поделилась в своем аккаунте в Instagram.

"Зрада, чи перемога?! Мені здається нам час заглибитись у вивчення теми зради, надто часто вона спливає в історії нашого народу. Як би не було дивно про це говорити, але ж українці, що з вами не так?! Вам мало що "російські" пачками вбивають нас, позбавляють майбутнього, знищують культуру, завдають непоправних травм на покоління вперед? Вам недостатньо крові та жесті?! Ви не розумієте, що поки для нас норма лити жовч та токсичні відходи на своїх же, ми допомагаємо ворогові!", - написала Ксения Мишина.

Также украинская телезвезда акцентировала особое внимание жене президента Владимира Зеленского и первой леди страны Елене Зеленской. По словам Ксении Мишиной, Елена Зеленская стала настоящей легендой.

Фото Ксении Мишиной
Фото Ксении Мишиной

"Час припинити це! Ви ж не спілкуєтеся так наживо з людьми? Що ви сказали, зустрівшись з такою людиною наживо?! Чому не ведете себе також?! Досить булити своїх же! Я говоритиму про це, поки в нашому суспільстві це стане неприпустимим! Я перестану тільки тоді, коли всі зрозуміють і визнають нарешті, що обговорювати такі речі, як неідеальна поза чи макіяж це минулий день. Дивіться у глибину речей, у суть і тоді ми маємо шанси на найкращий сценарій #sitlikeagirl", - также добавила актриса.

Напомним, что популярная украинская актриса Ксения Мишина рассказала о своем внутреннем конфликте.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская телезвезда Ксения Мишина высказалась об эмоциях во время войны.

Также портал "UAFINANCE" писал, что украинская актриса Ксения Мишина рассказала, с чего начинается любовь.