Известная украинская телеведущая и журналистка, ведущая программы "Светская жизнь" Екатерина Осадчая рассказала о поиске пропавших из-за войны. Ведущая рассказала об ощущениях людей, которые не могут связаться с близкими, и о поиске пропавших с волонтерами.

Соответствующую публикацию Екатерина Осадчая обнародовала в своем аккаунте в Instagram.

"Ви коли набудь втрачали зв’язок з рідною людиною, пам‘ятаєте що переживаєш і які картинки прокручуєш в голові, коли тато чи мама три години не бере слухавку, або доросла дитина десь без зв‘язку і ти шаленієш від здогадок. А тепер уявіть ці відчуття в війну, в акупаціі, коли зв’язку немає місяцями, ця невідомість така жахлива і виїдаюча. Моя пра бабуся ще багато років після війни чекала на дідуся, що зник безвісті, вона вірила, що він втратив пам‘ять і обов’язково згадає її, знайде і повернется", - написала Екатерина Осадчая.

По словам украинской ведущей, никто не мог подумать, что в современное время будет война. Также Екатерина Осадчая рассказала, как она с волонтерами ищет пропавших людей.

Фото Екатерины Осадчей
Фото Екатерины Осадчей

"Іноді, коли сама на зв‘язку з родичами, то вночі прокидаюсь і перебираю місця, де може бути людина. Іноді, не дає заснути усвідомлення тупіку І як ми радіємо, коли навіть в окупації, нехай поки без зв‘язку, але знаємо, що ті кого шукаємо - живі. Радіємо, коли наш телевізійний пошук дає плоди і люди через @snidanok і "Знайти своїх" в марафоні впізнають людей і дають таку цінну інформацію 🙏🏻 Для мене наш пошук це особистий фронт на якому теж іноді дуже не просто, але як я вірю, що ми зовсім скоро переможемо, так ми обов’язково всіх знайдемо 🙏🏻 Ви втрачали зв‘язок з рідними?", - также добавила украинская ведущая.

Напомним, что популярная украинская телеведущая Екатерина Осадчая рассказала о плене.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", известная ведущая Екатерина Осадчая показала свой внешний вид в начале войны.

Также портал "UAFINANCE" писал, что украинская телеведущая Екатерина Осадчая рассказала о плане действия во время войны.