Украинская актриса и героиня множества телесериалов Анна Саливанчук рассказала о том, чем она сейчас занимается. Популярная актриса рассказала, какова ее главная миссия, а также, что бы она сделала, если бы была мужчиной.

Соответствующую публикацию Анна Саливанчук разместила в своем профиле в Instagram.

"Я жінка, яка не воює, не боронить країну на лінії фронту, та це не означає,що я не допомагаю країні. З початку повномасштабного вторгнення я займаюся волонтерством та активно допомагаю на інформаційному фронті, що не менш важливо. 🙏Крім того, що я жінка, я ще й мама. Тому зараз головна моя місія – бути поруч зі своїми дітьми, оберігати їх та дарувати їм свою любов. В моїх силах зробити все можливе, щоб мої дітки завжди посміхалися, були щасливі та ніколи не знали слово "війна"", - написала Анна Саливанчук.

Украинская актриса также утверждает, что не считает себя слабой женщиной. Кроме того, Анна Саливанчук рассказала, что бы она сделала, в первую очередь, если бы была мужчиной.

Фото Анны Саливанчук
Фото Анны Саливанчук

"Якщо брати до уваги сьогоднішні реалії, без роздумів пішла би на передову захищати свою рідну Україну від окупантів. Кожен день був би випробуванням на міцність та стійкість, та я б знала, що витримаю все, адже мені є для кого та для чого жити. Чоловіки, які не злякалися та пішли обороняти, стовідсотково герої для нашої країни. Можу сказати з впевненістю, що нам є на кого рівнятися та з кого брати приклад. Тому, якби я була чоловіком, без сумнівів знаходилася на лінії фронту. Зараз, я дивлюся на наших захисників і мене бере гордість, що у нашій країні живуть такі сильні та хоробрі люди. 🇺🇦", - также добавила украинская актриса.

Напомним, что популярная украинская актриса Анна Саливанчук рассказала, как война отобрала самое дорогое.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская телезвезда Анна Саливанчук показала, как она расслабляется.

Также портал "UAFINANCE" писал, что актриса Анна Саливанчук высказалась о тех, кто сейчас заграницей.