Известная в Украине телеведущая и актриса Лилия Ребрик поделилась своими новостями. Популярная ведущая рассказала о том, сколько силы у нее появилось из-за ненависти к россиянам, а также о том, что она создала свой благотворительный фонд.

Соответствующую публикацию Лилия Ребрик разместила в своем аккаунте в Instagram.

"А У НАС НОВИНИ! МИ ЦЕ ЗРОБИЛИ… 🫶 Лють, яку ми всі відчуваємо до ворога - згенерували в шалену енергію. У перші дні війни (власне, як і всі) я була розгублена і навіть часом у розпачі, але чим більше ворог ліз до нас, тим міцнішою ставала. Тепер відчуваю достатньо сили, щоб захистити інших. Тож, як і обіцяла, ділюся ще однією новиною, дуже важливою і хвилюючою - новиною про народження власного Благодійного Фонду❤️. Це - наше з @andrii_dykyi дітище. Мрія, що нарешті здійснилася - БФ Лілії Ребрик @rebryk.foundation", - написала Лилия Ребрик.

Популярная украинская телеведущая рассказала о том, как ей хочется оказывать помощь на постоянной основе. Также Лилия Ребрик рассказала о том, какова роль ее благотворительного фонда.

Фото Лилии Ребрик
Фото Лилии Ребрик

"Благодійний Фонд Лілії Ребрик має за місію стати другом і помічником тим, хто відчуває себе незахищеним, хто безсилий через війну, хто розгублений і часом у розпачі. Наша мрія, аби фонд став опорою жінкам та чоловікам, яких намагалася зламати війна і чиє життя вона докорінно змінила. Стати підтримкою талановитим дітям та молоді. Не забуваючи і про братів наших менших - тварин. Ми віримо, що разом з підопічними фонду збудуємо сильну, квітучу, незалежну і МИРНУ Україну", - также добавила Лилия Ребрик.

Напомним, что популярная украинская ведущая Лилия Ребрик рассказала о своих мечтах.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", известная телеведущая Лилия Ребрик вспомнила, как она ездила в Крым.

Также портал "UAFINANCE" писал, что ведущая и актриса Лилия Ребрик вспомнила свой первый день войны.