Украинский телеведущий и шоумен, блогер Алексей Дурнев обратился к публике. Популярный ведущий рассказал о том, как сейчас происходит борьба со злом и призвал каждого украинца делать все, что в его силах, чтобы помочь родной стране.

Соответствующую публикацию Алексей Дурнев разместил в своем аккаунте в Instagram.

"Шановні, сьогодні кожен українець – воїн! Ми боремося зі злом не за землі і кордони, а за право існування нашого українського народу. Втішно бачити, як багато людей досі не втрачають запал і роблять немислиме заради наближення нашої перемоги. Стало зрозумілим, що буквально кожен може бути воїном України, маючи свою індивідуальну зброю. Я чув думки людей, яким соромно через те, що вони зараз не на фронті, а у відносно безпечному місці. У кафешці чи в офісі. Але ж ви тут, без автомата, проте не без можливості лупнути противника. Війна має безліч фронтів", - написал Алексей Дурнев.

Ведущий рассказал, как любой украинец может помочь украинской армии побороть оккупантов. Алексей Дурнев призвал каждого человека найти свою суперсилу и направить ее в правильное русло.

Фото Алексея Дурнева
Фото Алексея Дурнева

"Деякі битви з росіянами ви можете вигравати навіть сидячи на дивані, доки наші ЗСУ знищують їх на передовій. Оберіть зброю, якою ви вдало користуєтесь, і з усієї своєї козацької сили "лупайте сю скалу", щоб в них аж іскри з очей сипалися. "Кожна гривня важлива" – вже запам’ятали ми як аксіому, побачивши будь-яку банку для важливого збору. Бачимо – кидаємо гроші. Запам’ятаємо й нову: "Кожна дія важлива". Можемо – діємо в рамках своєї компетенції. Знайдіть вашу суперсилу та спрямуйте її на наближення нашої перемоги, відновлення справедливості та територіальної цілісності України. Дійте, воїни🇺🇦", - также добавил украинский блогер.

Напомним, что украинский телеведущий Алексей Дурнев рассказал о независимости.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", ведущий Алексей Дурнев рассказал о множестве расставаний во время войны.

Также портал "UAFINANCE" писал, что блогер и ведущий Алексей Дурнев дал откровенное интервью.