Известный украинский телеведущий и блогер, шоумен и продюсер Алексей Дурнев написал пост в честь Дня Независимости. Популярный ведущий рассказал о независимости Украины и о том, насколько граждане страны сильные духом.

Соответствующую публикацию Алексей Дурнев разместил в своем профиле в Instagram.

"Шановні, з Днем Незалежності! Цього року це свято відчувається по-іншому. Воно особливе, бо кожен з нас зараз став активним виборювачем нашої волі. Незалежність ми відстоюємо великою ціною, поставивши її значення понад усе: задоволення, радість, здоров'я, любов та життя. І цей пріоритет дуже правильний, бо без незалежності духу не отримати все інше. Ми знали, звісно, але тепер довели це офіційно, завіривши мокрою печаткою з мільйонами свідків – українці найсильніша нація, яку не здолати. До останньої людини, останнього життя, останнього подиху ми боротимемося за свою честь та свободу", - написал Алексей Дурнев.

Украинский блогер и ведущий подчеркнул, что День Независимости – это не просто дата, это символ главной ценности поколений. По словам Алексея Дурнева, сейчас украинцы начали гордиться Украиной.

Фото Алексея Дурнева
Фото Алексея Дурнева

"Чудова тенція, яка з часом буде лише набирати обертів. Звичайно, ми завжди відчували до своєї Батьківщини безумовну любов. Але зараз ми почали свідомо пишатися Україною, відкинувши усі солоденькі кліше. Хай ці відчуття міцнішають. Нікому тебе не віддамо. Зробимо тебе щасливішою та багатшою. Віддячимо за тепло, гостинність та щедрість. Завжди з тобою і завжди за тебе, чуєш? Головне – будь. Твої українці🇺🇦", - также добавил украинский ведущий.

Напомним, что известный украинский ведущий Алексей Дурнев призвал людей не откладывать жизнь на потом.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", популярный телеведущий Алексей Дурнев напомнил украинцам о продолжении войны.

Также портал "UAFINANCE" писал, что ведущий и блогер Алексей Дурнев дал откровенное интервью.