Украинский телеведущий и блогер, шоумен и продюсер Алексей Дурнев рассказал о любви во время войны. Известный блогер объяснил, почему так много людей расстались в период войны, а также рассказал, как важно быть с тем, кто является очень важным.

Соответствующую публикацию Алексей Дурнев обнародовал в своем профиле в Instagram.

"Шановні, знаєте чому так багато пар розійшлися під час війни? У кожнім українці та кожній українки відбулася трансформація цінностей, і виявилося, що у деяких пар вони перестали збігатися. Наприклад, в мирний час парочка обожнювала кататися на велосипедах, пити пиво і ржати з "Хата на тата". Вони мріяли про сім’ю та подорожі у трейлері. А з початком війни все змінилося. Вона хоче присвятити себе активізму, а він – собаку і плакати. Або один планує еміграцію, а інший – власний арт-проект. Або комусь хочеться закритися від світу, а другий потребує зовнішньої підтримки", - написал Алексей Дурнев.

По словам украинского ведущего, кризисы заставляют людей заглянуть внутрь себя. Также Алексей Дурнев добавил, что самые тяжелые испытания смогут пройти только те люди, которые любят.

Фото Алексея Дурнева
Фото Алексея Дурнева

"Любов переживе війну, зриви, сльози, нові кончені хобі, депресію, біль, замкнутість, відстань, "вибач, я відправив весь аванс на ЗСУ", розлуку, втрати, вигорання, пертурбації та "каре відчаю". Любов переможе все. Тому так важливо підживлювати її, на щоб вона не була направлена, – кохання усього вашого життя чи роботу, яку ви цінували. З нею простіше проходити трансформації. Будьте поруч з тим, що і хто для вас важливий. Потім розберемось, що це з вами було: відліт чи глибинна зміна", - также добавил блогер.

Напомним, что украинский блогер Алексей Дурнев обратился к публике, напомнив о том, что война не закончилась.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", известный блогер Алексей Дурнев рассказал о том, как сейчас важно держаться вместе.

Также портал "UAFINANCE" писал, что блогер и ведущий Алексей Дурнев дал откровенное интервью.