Украинская певица и бывшая главная героиня проекта "Холостячка" Злата Огневич рассказала об успехах ВСУ на фронте. Популярная артистка рассказала о том, как украинская армия освобождает захваченные территории и что она там находит.

Соответствующую публикацию Злата Огневич разместила в своем профиле в Instagram.

"Боротьба триває 🇺🇦 За 12 днів наші славні ЗСУ звільнили понад 420 ❗️ населених пунктів на Харківщині! Люди зі сльозами вдячності зустрічають НАШИХ воїнів! 🦾 Якою ціною— ми всі це розуміємо. І моє серце розриваються від шаленого болю й новин про звірства ворога…. Ізюм…. Понад 450 тіл цивільних людей зі слідами насильницької смерті та тортур поховали у лісосмузі. Є тіла із зав'язаними за спиною руками, а одна людина похована з мотузкою на шиї. Очевидно, цих людей катували та стратили……. Також серед похованих є ДІТИ!!!", - написала Злата Огневич.

По словам украинской певицы, история некоторых городов повторяется, ведь на деоккупированных территориях находят последствия зверств оккупантов. Злата Огневич заявила, что это настоящий геноцид против Украины.

Фото Златы Огневич
Фото Златы Огневич

"Історія Бучі, Ірпеня, Гостомеля, Маріуполя повторюється! На звільнених територіях виявляють катівні…. Це справжній ГЕНОЦИД проти українського народу, який влаштувала росія. Увесь світ має бачити і освідомлювати, з КИМ ми маємо справу. Терористи і вбивці. Я звертаюсь до Вас: розповсюджуйте новини про Україну, про війну і знищенння нашого народу, про жахливі злочини російських військових і про відчайдушну боротьбу Українських Героїв 💛💙 Україна ПЕРЕМОЖЕ! Вірю. Чекаю 🙏🏽", - также добавила украинская певица.

Напомним, что украинская певица Злата Огневич рассказала о женском здоровье.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", известная артистка Злата Огневич рассказала о геноциде украинцев.

Также портал "UAFINANCE" писал, что певица и ведущая Злата Огневич обратилась к украинской армии.