Украинская исполнительница и бывшая главная героиня романтического проекта "Холостячка" Злата Огневич рассказала о женском здоровье. Артистка рассказала о том, где она проверяет свой организм и как важно женщинам проходить обследование.

Соответствующую публикацию Злата Огневич обнародовала в своем профиле в Instagram.

"#ЖіночеЗдоровʼя 💁🏻‍♀️ Щороку я роблю чекап організму, згідно з порадами мого лікаря. Ось, взяла собі це за особисту традицію 🙌🏼 Адже любов— це також і про увагу, піклування про СЕБЕ! Любі жінки, Ви знаєте, наскільки важливо—регулярно перевіряти жіноче здоров’я. Зараз у всіх нас надскладний життєвий період і постійний стрес, який дуже негативно впливає на організм 😔. Тому рекомендую турбуватися про себе й не забувати про профілактичні перевірки 🙌🏼 Я обрала ДІЛА ще й тому, що в них є безкоштовна консультація лікаря КОЖНОМУ після результатів досліджень!", - написала Злата Огневич.

Также украинская исполнительница рассказала о том, что можно сделать в клинике. Злата Огневич рассказала о преимуществах лаборатории.

Фото Златы Огневич
Фото Златы Огневич

"✅ У медичній лабораторії ДІЛА можна пройти комплексне обстеження для жінок, яке підтвердить чи спростує наявність захворювань чи інфекцій в організмі. Якісно, професійно, оперативно ✅ Також зараз у ДІЛА @dila_ukraine діє знижка -15% при онлайн оплаті 💛💙 Медична лабораторії ДІЛА не стоїть осторонь і 10 грн з кожного замовлення перераховує на потреби ЗСУ! Повага і вдячність за це! Будьте здорові і усміхнені! Нам ще з Вами багато крутих справ робити 🤍", - также добавила украинская певица.

Напомним, что популярная украинская певица Злата Огневич показала, как украли ее песню в россии.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", певица Злата Огневич обратилась к украинской армии.

Также портал "UAFINANCE" писал, что артистка и ведущая Злата Огневич рассказала о женщинах.