Известная украинская певица и актриса, ведущая и супруга рэпера Потапа Настя Каменских обратилась к публике. Популярная артистка рассказала о том, как обычные рутинные вещи станут недоступными для украинцев, а также высказалось об эмоциях.

Соответствующую публикацию Настя Каменских обнародовала в своем профиле в Instagram.

"Раніше не змогла б подумати, що вже звичні рутинні речі стануть чимось недосяжним. Що доведеться силою підіймати себе, щоб підійти до дзеркала і знову зазирнути у нього. Бо зараз у дзеркалі не побачиш тих очей, які були раніше. Очей, які були наповнені щастям та мріями. Усміхнених очей та погляду жінки, яка з легкістю йде вперед за своїми мріями. Але час минає і з кожним днем розумієш, що аби тримати себе в руках, аби мати моральний стан для виступів заради донатів на Україну, задля благодійності, щоб робити корисні речі — ти маєш якось витягувати себе зі стану тотальної дезадаптації і апатії. Час йде, але, на жаль, у мене особисто цей стан зникає лише на якісь короткі моменти", - написала Настя Каменских.

Украинская певица рассказала о том, как помогают ежедневные маленькие ритуалы. По словам Насти Каменских, все украинцы сейчас находятся в разном эмоциональном состоянии.

Фото Насти Каменских
Фото Насти Каменских

"Всі ми зараз на різних емоційних етапах. У кожного зараз своя історія, свій біль або своя радість від певного кроку до перемоги. Але всі ми вчимось жити під час війни і маємо йти вперед, як би складно не було. І я кажу собі щодня: ми обов'язково будемо ще більш сильні, ніж були. І ми обов'язково повернемо собі вміння побороти всі складнощі та жити. І "витягати" себе зі стану емоційного дна. І у мене будуть знову щасливі очі та погляд впевненої в собі жінки. І ми обовязково навчимось знову бути щасливими. Хоча це складно, але ми маємо це робити 🙏🏼", - также добавила певица.

Напомним, что популярная украинская певица Настя Каменских поделилась своими эмоциями.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", известная артистка Настя Каменских рассказала о съемках клипа.

Также портал "UAFINANCE" писал, что украинская певица Настя Каменских рассказала о новой песне.