Известный украинский ведущий и блогер, актер и продюсер Алексей Дурнев высказался о конфликтах среди украинцев. Популярный телеведущий рассказал о том, как люди делят других людей на хороших и плохих, и призвал украинцев помогать друг другу.

Соответствующую публикацию Алексей Дурнев разместил в своем профиле в Instagram.

"Шановні, полювання на відьом оголошується закритим🧙 Люди іноді хочуть "зради". Відчути її, посмакувати, обговорити, звеличити власний пріоритет на тлі неправих. І нас за це важко карати, ми ж люди – зовсім неідеальні та з вибриками. Але сьогодні свої бажання потрібно аналізувати та фільтрувати. Чи не нашкоджу я іншим та країні? Чи не зроблю гірше через власні комплекси? Так зване "полювання на відьом" відчувається вже зараз. Люди розділяють одне одного на "добрих" і "поганих" українців. Засуджують. Після перемоги це відбуватиметься сильніше", - написал Алексей Дурнев.

Также украинский ведущий рассказал о том, какая угроза существует на сегодняшний день. Алексей Дурнев призвал прощать и помогать друг другу.

Фото Алексея Дурнева
Фото Алексея Дурнева

"Поки у нас під боком існує йоб*нутий сусід з ядерною зброєю в кишені, ми не можемо відчувати себе у спокої. росіяни не полишать спроб нас розхитати та захопити. Всі ці претензії до українців будуть працювати на користь рф. Тож, якщо ви справжній українець, то ви маєте велике серце, вмієте прощати, допомагати і любити. Ви розумієте важливість єдності. Ви не станете цькувати власний народ, бо, погодьтесь, більшість українців максимально гідно показали себе у цій складній ситуації. Переживши таку велику трагедію разом, ми маємо об’єднатись заради майбутнього та розуміти чітко: ворог у нас один. На "р" починається на "ф" закінчується. І це не ростбіф. Тримаймося разом! Все буде Україна! 🇺🇦", - также написал украинский блогер.

Напомним, что известный украинский ведущий Алексей Дурнев показал интервью с Юрием Ткачом.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинский ведущий Алексей Дурнев рассказал о расставании.

Также портал "UAFINANCE" писал, что блогер и ведущий Алексей Дурнев призвал украинцев не откладывать жизнь.