Известный украинский телеведущий, блогер и шоумен Александр Педан высказался о деоккупации украинских территорий. Популярный ведущий рассказал о том, что он видел в освобожденных населенных пунктах, и призвал людей оттуда не спешить возвращаться.

Соответствующую публикацию Александр Педан разместил в своем профиле в Instagram.

"ДЕОКУПАЦІЯ УКРАЇНИ ТРИВАЄ, АЛЕ МАЄМО ПАМ‘ЯТАТИ, ЯКОЮ ЦІНОЮ. Читаючи новини про деокупацію українських територій, хочу поділитись враженнями про поїздку на звільнену Харківську область за кілька км від росії разом із ССО Азов Харків. З хлопцями маємо тісний контакт, допомагаємо, тому вони вирішили влаштувати нам цю поїздку. Так сталося, що були одними з перших цивільних, хто побачив, що відбувається на звільнених територіях й що по собі залишили "визволітєлі". Насправді хотіли доїхати до Вовчанська, але маленький спойлер - не вистачило буквально 10 км, тому що практично всі мости в тому напрямку були підірвані окупантами, які тікали з України", - написал Александр Педан.

Украинский блогер рассказал, что он там увидел, а также обратился к людям из освобожденных территорий, призвав их не возвращаться пока домой.

Фото Александра Педана
Фото Александра Педана

"Друзі, деокупація це дуже складний процес, який, на жаль, вартує життя наших героїв. Схиляю голову перед українськими військовими, що показували й розповідали, як відбувалася їхня робота, як вони ходили між засідками окупантів, мінували, вели підривну роботу, розвідку. І це все було на відстані пострілу від бліндажів і блокпостів ворога. Це насправді величезний героїзм. Пам'ятайте: наші Збройні Сили найкрутіші. Впевнений, що в нас найсильніша армія у світі наразі. І перемога за нами. Слава Україні!", - также добавил украинский ведущий.

Напомним, что известный украинский ведущий Александр Педан рассказал о школе в оккупации.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", популярный ведущий Александр Педан рассказал об Украине будущего.

Также портал "UAFINANCE" писал, что украинский блогер и ведущий Александр Педан высказался о современной молодежи.