Известный украинский телеведущий и блогер Александр Педан высказался о Европе. Популярный ведущий рассказал о том, как Европа помогает Украине, как она ее поддерживает, а также, сколько денег она уже выделила на помощь стране.

Соответствующую публикацию Александр Педан обнародовал на своей странице в Instagram.

"СВІТ З НАМИ🤟 Усе частіше бачу інформацію в різних соц мережах типу: "Нас всі кинули", "Європа більше не допомагає", "Світ втомився від війни" і тд. Досліджуючи пропаганду та російські маніпуляції, розумію, що й тут не обійшлось без ворожого втручання, адже окупантам на руку сіяти зневіру та песимістичні настрої серед українців. Посьорчивши трохи, знайшов цифри, якими хочу з вами поділитись: • 1,2 млрд. євро термінової макрофінансової допомоги було надано ЄС протягом березня-травня • На рік скасовано мита на імпорт українських товарів до ЄС (на початку червня 2022)", - написал Александр Педан.

Также украинский телеведущий рассказал, что Еврокомиссия выделила 20 миллионов евро, чтобы поддержать украинские стартапы.

Фото Александра Педана
Фото Александра Педана

"• 7,5 мільйона громадян України отримали прихисток у країнах ЄС • Понад 11 млн. людей в Україні отримали гуманітарну допомогу, надану Європейським Союзом разом із партнерами • ЄС вперше фінансує постачання летальної зброї країні, що зазнала нападу • 2.5 млрд. євро виділено в межах Європейського фонду миру • 1000 пацієнтів, які потребували медичної допомоги, доставлено до лікарень ЄС та Норвегії. І це тільки невеличка частина. Підтримка Європи та всього світу колосальна, за що велика пошана та подяка! Правда і світ на нашому боці! Разом до перемоги! Разом ми - Європа!", - также добавил ведущий.

Напомним, что известный украинский телеведущий Александр Педан рассказал о том, как его дочь окончила школу.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинский ведущий Александр Педан вспомнил студенческие годы.

Также портал "UAFINANCE" писал, что популярный ведущий и блогер Александр Педан высказался об Украине будущего.