Один из самых известных в Украине телеведущих, блогер Александр Педан посвятил новый пост своей дочери. Популярный ведущий рассказал о том, как его дочь заслуженно получила золотую медаль после окончания школы, и поддержал ее.

Соответствующую публикацию Александр Педан обнародовал в своем профиле в Instagram.

"Леруська @pedanlera , пишаюся тобою. Наша велика перемога помалу складається з маленьких. Кожен має виконувати свою роботу. Збройні Сили України - боронити державу. Підприємці - працювати задля економіки. Діти повинні вчитися. Це дуже важливо, тому що освіта зараз понад усе. Лерусьці 17. Вона закінчила школу із золотою медаллю. І я цим дуже пишаюся. На жаль, війна забрала у випускників такі щемливі спогади кожного 11-класника: останній дзвоник, випускний, вальс. Не так ми уявляли випускний вечір доньки", - написал Александр Педан.

По словам украинского ведущего, его дочь заслуженно получила свою золотую медаль. Также Александр Педан поблагодарил всех учителей, которые помогли его дочери.

Фото Александра Педана
Фото Александра Педана

"Леруська, тепер у тебе попереду Національний мультипредметний тест. Бажаю його скласти на найвищі бали й визначитися з університетом та вступити саме туди, куди хочеться. А ми з мамою допоможемо всім, чим можемо. Навіть придумали проект УніверCheck, щоб тобі й половині України було легше визначитися з університетом і професією;) Усе в твоїх руках, не сумніваюсь, що вдасться, як задумала. Усім бажаю класно скласти тест і не проґавити вступну кампанію, тому що це зараз надважливо як для батьків, так і для країни", - также добавил украинский ведущий.

Напомним, что популярный украинский ведущий Александр Педан рассказал о медицинском университете.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", телеведущий и блогер Александр Педан вспомнил студенческие годы.

Также портал "UAFINANCE" писал, что известный телеведущий Александр Педан обратился к украинцам.