Известный украинский телеведущий, видеоблогер и шоумен Александр Педан в срочном порядке обратился к своим поклонникам. Популярный ведущий призвал украинских жителей проверять ту или иную информацию три раза из-за множества фейков со стороны рф.

Соответствующую публикацию Александр Педан разместил на своей странице в Instagram.

"Ресурси для отримання об’єктивної інформації Не втомлююся повторювати: перевіряйте інформацію тричі❗️ Наш ворог не спить на інфофронті. Ви знаєте, що зараз розповсюджується дуже багато фейків для дестабілізації ситуації в країні та світі. Як працює пропаганда? Дуже просто. Вам дають кілька об'єктивних новин. Потім туди вплітають таку новину, що має сепаратистський характер або висвітлює росіян з хорошого боку", - написал в своей публикации Александр Педан.

Также украинский ведущий призывает трижды проверить ту или иную информацию в проверенных источниках. По словам Александра Педана, все, что касается фронта, можно прочитать в ВСУ.

Фото Александра Педана
Фото Александра Педана

"Ще одне☝️ Не розповсюджуйте інформацію, у якій не впевнені. Тому що її може прочитати як мінімум ваше оточення. Через фейки легко когось збити з пантелику, посіяти паніку. Також👇 Не факт, що блогер, який професійно радить вам, як займатися спортом, виховувати дітей чи то пак які речі купувати, є гарним воєнним тактиком, стратегом і експертом. Ба більше - факт, що він ним не є. Він знає про ведення бойових дій, наші війська, сили супротивника й що взагалі зараз відбувається на фронті, не більше ніж ви. І все, що ця людина пише, лише здогадки, які нічого не дадуть. Або навпаки - він може навіть розповсюджувати інформацію, яку не можна знати ворогу", - также добавил украинский ведущий.

Напомним, что украинский телеведущий Александр Педан рассказал о своих планах на год.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", ведущий Александр Педан рассказал о своей проблеме.

Также портал "UAFINANCE" писал, что ведущий и журналист Дмитрий Комаров показал устрашающее видео.