Молодой украинский блогер Игорь Лаченков (Лачен) обратился ко всему народу Украины. Нашумевший блогер рассказал о том, чего добивается российская армия своими обстрелами, и призвал каждого украинца верить в ВСУ.

Соответствующую публикацию Игорь Лаченков разместил на своей странице в Instagram.

"Бачу, що багато хто зараз ловить паніку і поганий настрій. А тероризм росіян на це і націлений. Вони, як ми бачимо, по повній програють на фронті і, скоріш за все, скоро буде для них ще дещо цікаве, тому вони вирішили насамперед застосовувати терор проти нас. Всі ці спроби залишити українців без світла та води, вбивства мирних людей, інформаційна атака зі всіх боків — усе націлене на дестабілізацію суспільства. На їхню думку це прискорить втягнення нас у переговори", - написал Лачен.

Также украинский блогер уточнил, какой путь смогла проделать украинская армия и сколько людей каждый день погибает за свободную Украину. Он поддержал каждого украинца и призвал его верить в ВСУ.

Фото Игоря Лаченкова
Фото Игоря Лаченкова

"Отже зараз, як би вас не лякали, як би вам не було сумно та страшно, треба розуміти, що це все — лише прояв їхньої слабкості. Вони не змогли перемогти нашу армію та не зможуть перемогти і нас. Наших військових обстрілюють на передовій 24/7 зі всього, що є, і їм на фронті не тепліше, ніж вам у квартирі, тому і ми не можемо проявляти слабкість. Вірте в ЗСУ, вірте в перемогу та постійно допомагайте військовим. І р***і — п*зда", - также написал блогер.

Напомним, что украинский ведущий Сергей Притула показал мощное вооружение ВСУ.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", телеведущий Сергей Притула поделился своими успехами.

Также портал "UAFINANCE" писал, что ведущий и блогер Алексей Дурнев рассказал о конфликтах среди украинцев.