Один из самых популярных в Украине телеведущих, блогер Александр Педан обратился к украинцам. Он рассказал о том, почему украинцы больше не будут такими, как они были до войны, и назвал важные вещи, которые поменялись в жизни украинцев.

Соответствующую публикацию Александр Педан обнародовал на своей странице в Instagram.

"Чому ми вже ніколи не будемо такими, як раніше? Уже 252 дні триває війна. Ми вже пройшли всі стадії: від заперечення навіть до сприйняття, на жаль. Як показала практика, людина звикає до всього. Коли на Україну летить менше ніж 50 ракет, вже зітхаємо з полегшенням, кажемо: "А, ну це ж не так, як у той понеділок". Звісно, це боляче та важко, але варто розуміти, що війна нас загартувала та змінила. Найголовніші трансформації відбулися в українському суспільстві. Мені здається, що таким важким болем виборюємо власну незалежність та українську ідентичність. Ми зрозуміли, що справжні герої не у фільмах чи коміксах", - написал Александр Педан.

Украинский ведущий рассказал о том, как все люди начали с уважением относиться к разным службам, которые тратят все силы на спасение украинцев и ликвидацию обстрелов.

Фото Александра Педана
Фото Александра Педана

"Вірю в те, що й держава теж побачить це, додатково буде підтримувати спеціалістів, зокрема й фінансово. Наші діти теж, на жаль, будуть іншими. Це покоління, яке пережило війну. Але вірю, що вони навпаки не опустять руки, а будуть сильнішими й більш завзято відбудовуватимуть Україну. І найголовніше - у нас не зникла віра в перемогу, а навпаки - вона тільки помножується та посилюється кожен день. А які зміни в собі ви побачили за цей час?", - также добавил украинский ведущий.

Напомним, что популярный украинский ведущий Александр Педан рассказал о помощи Украине от Европы.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", ведущий Александр Педан рассказал о школе в оккупации.

Также портал "UAFINANCE" писал, что ведущий и блогер Александр Педан высказался о современной молодежи.