Известная телеведущая и ведущая программы "Светская жизнь" Екатерина Осадчая рассказала о том, сколько ужаса творится вокруг. Популярная ведущая рассказала о том, как приходится сегодня жить украинским гражданам.

Соответствующую публикацию Екатерина Осадчая разместила в своем профиле в Instagram.

"Мої пости в стрічці стали не такими частими, я часто усвідомлюю всю недоречність, коли так багато жаху навколо…. Я щодня гортаю стрічку інстаграм і щодня замислююсь про соцмережі під час війни, ми перші хто йде цим шляхом, ми перша нація в світі, хто має розвинуті мережі з багатомільйонною аудиторією і переживає жах війни в прямому ефірі. За 8 місяців війни все загострилось, наші відчуття, що комусь не та кава в Варшаві, а в когось нема вже 8 місяців води в Миколаєві, що хтось допомогає нонстоп, а хтось не має змоги підняти себе з відчаю, що хтось мандрує, а хтось заряджає павербанк і збирає дітей на ніч в сховище", - говорит Екатерина Осадчая.

Украинская ведущая рассказала, как сейчас по-разному живут украинцы: кто-то жалуется на кровать в съемной квартире, а кому-то приходится спать с детьми в лесополосе.

Фото Екатерины Осадчей
Фото Екатерины Осадчей

"Я часто не розумію, як говорити з вами, адже всім по різному погано, всім по різному зле, а подекуди нестерпно. Я неймовірно вдячна, що ви відгукуєтеся на всі мої ініціативи Я знаю, що ви в мене найчуйніші і найкрутіші Дякую, що ви зі мною попри те, що я іноді втрачаю сенс постити нонстоп своє життя Ми і далі будемо допомогати, збирати, залучати, робити нові проекти Все це буде …. І ми вистоїмо І не будемо нікого судити за несмачну каву і незручне ліжко :) А тим часом вантажиться допомога в Нікополь💪🏻 @tvoyaopora", - добавила ведущая.

Напомним, что популярная украинская ведущая Екатерина Осадчая обратилась ко всем украинцам.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская телеведущая Екатерина Осадчая высказалась о концерте Земфиры.

Также портал "UAFINANCE" писал, что известная ведущая Екатерина Осадчая обратилась ко всем родителям.