Известная украинская ведущая и журналистка Маричка Падалко подвела итоги 256-го дня войны. Популярная телеведущая рассказала о ситуации на фронте, о советах киевского мэра Виталия Кличко и о том, как артист Андрей Данилко продал раритетное авто Фредди Меркьюри.

Соответствующую публикацию Маричка Падалко обнародовала на своей странице в Instagram.

"✔️Евакуація Києва наразі не планується, але влада прораховує різні сценарії, в тому числі і найгірші – такий загальних підсумок комунікаційних нестиковок, які виникли після того, як видання The New York Times написало як доконаний факт, що столиця готується евакуювати 3 мільйони людей. Пояснюючи ситуацію, Кличко разом з тим порадив киянам шукати потенційні варіанти, як виїхати до друзів у передмістя, які мають автономне опалення, щоб пережити складні дні ✔️Військові на передовій підтримали цивільних, які відчувають на собі наслідки ракетних атак росіян (відео 1) ✔️Росіяни говорять про важливість утримання Херсона, а роблять зовсім навпаки, якщо послухати розмову бійця "лднр" з дружиною (відео 2)", - написала Маричка Падалко.

Ведущая рассказала, как жителям Берислава приказали покинуть город до 10 ноября, а Сумскую область обстреляли более 70 снарядами.

Фото Марички Падалко
Фото Марички Падалко

"✔️Настоятель російського храму, який закликав жінок народжувати побільше дітей, щоб "не шкода" було відправляти на війну, сам на ній і загинув (відео 7) ✔️Чехія виступає за створення спецтрибуналу над російською владою за військові злочини, скоєні в Україні ✔️Андрій Данилко продав за 250 тисяч фунтів стерлінгів на аукціоні колекційний Rolls Royce 1974 року випуску, який колись належав легендарному артисту Фредді Меркʼюрі. Гроші співак пожертвував реабілітаційному центру поблизу Львова (відео 8) Переможемо!", - также добавила ведущая.

Напомним, что популярная ведущая Маричка Падалко рассказала о новом рекорде Сергея Притулы.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", телеведущая Маричка Падалко рассказала, что пришлось пережить украинцам в оккупации.

Также портал "UAFINANCE" писал, что украинская ведущая и журналистка Маричка Падалко о деоккупации Херсонской области.