Известный украинский журналист и телеведущий Тимур Мирошниченко обратился к украинской публике. Популярный ведущий рассказал о том, как много брендов финансирует российскую войну, и призвал украинцев проверять этот факт.

Соответствующую публикацию Тимур Мирошниченко разместил в своем профиле в Instagram.

"Уже 243 дні будь-який похід у магазин чи то за продуктами, чи то за якимись товарами, не відбувається без перевірки позиції того чи іншого бренду до війни росії проти України. Гасло "Не споживати російське" в моїй родині з 2014, а от після 24 лютого вибір товарів та послуг став ще ретельнішим. Бо купуючи деякі бренди в Україні, ми навіть не підозрюємо, що вони продовжують працювати на ринку країни-агресора. Адже вони як і ті, які не пішли з росії, так само б’ють ракетами по території України. Ланцюжок дуже простий: продовжують працювати в країні-агресорці -> сплачують мільйони доларів податків в їхній бюджет -> на ці кошти купляються дрони в Ірані, ремонтується техніка, оплачується вбивство українців", - написал Тимур Мирошниченко.

Также украинский телеведущий предложил проверить любимый бренд на то, финансирует ли он российскую войну.

Фото Тимура Мирошниченко
Фото Тимура Мирошниченко

"Це економічний фронт. Це адекватна громадянська позиція. Перевір свій улюблений бренд на спонсорування війни! Обирай свідомо! Список брендів можна переглянути на сторінці @war.sponsors Також зручно користуватись чат-ботом у телеграмі @BoycottRussiaBot", - также добавил ведущий.

Напомним, что популярный ведущий Тимур Мирошниченко показал трогательную встречу с семьей.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинский ведущий Тимур Мирошниченко поделился своими эмоциями.

Также портал "UAFINANCE" писал, что телеведущий Тимур Мирошниченко призвал остановить геноцид.