Известная украинская телеведущая и журналистка Лидия Таран рассказала о своей учебе в университете. Популярная ведущая рассказала о том, как она учится в учебном заведении, и обратилась к украинской аудитории с просьбой о помощи.

Соответствующую публикацию Лидия Таран разместила в своем аккаунте в Instagram.

"Давайте спробую вас розважити .. я значить в Університеті зараз вчусь. (Французькому. Французькою🥹🫣) І не вважаю себе прям вже древньою, тому думала що писати мемуари мені ще рано. А виявилось - вже на 80 сторінок запізнилась😏 Мемуари значить - тут в Універі це не спогади - а дипломна робота. Тобто одна з моїх необхідностей тепер🤪 Універ сильно радує креативом - наприклад, тут вже почався еваль- оцінювання і моя улюблена рубрика - "вигадай формат екзамену" Кожен проф старається - комусь подобається поговорити - довго і особисто, комусь зводити тебе на вершечок труби металокомбінату, щоб ти зробив нотатки про художню цінність об’єкту", - написала Лидия Таран.

Украинская телеведущая рассказала о том, как ее однокурсники титульной нации даже часто не могут понять, что от них хотят.

Фото Лидии Таран
Фото Лидии Таран

"Мій останній факап - зробити досьє письмове і надіслати його, фух! А потім зайти на лекцію і побачити, як люди презентують свої роботи усно. Ну буває… а вчора от сказали зробити афішу і розповісти про цей проект. Тепер тре з’ясувати що вони мають на увазі під афішею.. може це додаток до мемуару, а може щось окреме.. П.С. Поки я продираюсь крізь цей креатив, пишіть в коментарях, про що розказати далі- про університетський додаток від якого в мене шок і трепет. Чи про листи, які тут пишуть одне одному з будь-якого приводу, причини і без них. Просто для них тут листи писати - як дихати чи може навіть легше..", - также добавила ведущая.

Напомним, что известная украинская телеведущая Лидия Таран поделилась трогательной историей.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская ведущая Лидия Таран рассказала об интервью с зарубежными коллегами.

Также портал "UAFINANCE" писал, что ведущая Лидия Таран показала фото из Франции.