Украинская актриса и бывшая героиня проекта "Холостячка" Ксения Мишина подняла тему медитации. Популярная телезвезда рассказала об окончании своего курса по медитации и о том, какие впечатления у нее сложились.

Соответствующую публикацию Ксения Мишина разместила на своей странице в Instagram.

"Було б ще крутіше, якби в пологовому будинку видавали не тільки інструкцію щодо застосування твоєї дитини, а й тебе теж. Знайшов поломку, відкрив зміст, подивився на якій сторінці говорять, як впоратися з цією проблемою і вуаля!Але ж нажаль 😞 Буває послухаєш різних розумних людей і все зрозуміло, а ось на практиці робота ще та :) Зараз мій курс з медитацій добігає кінця. Я можу довго розмірковувати про негативні моменти, на кшталт: це тільки я могла спіймати такий період, де людей позбавили навіть можливості нормального навчання", - написала Ксения Мишина.

Украинская актриса рассказала о том, как полезные знания помогают людям, которые готовы менять свою жизнь.

Фото Ксении Мишиной
Фото Ксении Мишиной

"Готові змінювати своє життя. Адже це дуже складно, це дуже сміливо. Сміливо взяти і все поламати, помістити себе поза зоною комфорту і почати вирощувати нові нейронні зв'язки, набувати нового досвіду і реорганізовувати свої погляди, смаки, уподобання та правила. Я рада, що зважилася на такий крок. Ділитись з іншими. І бути впевненою в абсолютній продуктивності "експерименту" Дуже вдячна за таку гарну, обволікаючу енергію і я абсолютно впевнена, що це тільки перший крок :) Для вас❤️", - также добавила актриса.

Напомним, что популярная украинская актриса Ксения Мишина рассказала об окружении.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская актриса Ксения Мишина рассказала о ненависти.

Также портал "UAFINANCE" писал, что известная телезвезда Ксения Мишина подняла тему медитации.